DOMEIN LEIEDAL

Kruiskouter 50

8501 Bissegem

056 35 36 77

info@domeinleiedal.be

openingsuren

volg ons ook op

 

 

pension

Ben je eigenaar van één of meerdere paarden, dan vind je bij Domein Leiedal een uitstekend onderkomen voor je beste vriend(en).

Een goede verzorging en gezondheid vereisen een schone stal. In Domein Leiedal staan zowel eigenaars- als manegepaarden in mooie boxen. Alle paarden staan op stro en worden dagelijks opgestrooid of uitgemest. De paarden worden driemaal per dag automatisch gevoederd en éénmaal manueel. Ook het drinkwatersysteem is automatisch.

Eigenaars beschikken in de manege over volgende faciliteiten:

  • een eigen materiaalkast met zadel- en hoofdsteldragers

  • een overdekte piste van 20 bij 40m

  • een overdekte piste van 20 bij 50m

  • een buitenpiste van 35 bij 100m

  • een wasplaats

  • een solarium

Specifieke vereisten rond voer of bodembedekking van de stal zijn steeds bespreekbaar. De ruiterclub werkt met een vaste veearts en hoefsmid.

Eigenaars kunnen gratis deelnemen aan de groepslessen. Voor de cavaletti- en springlessen geniet u een kortingtarief. Privéles met eigen paad kan op afspraak.

Op de verkeersvrije binnenkoer bij de hoeve kunnen paarden vastgezet worden voor verzorging. De grote verharde parking vooraan het domein biedt ruim plaats voor trailers.

Er is mogelijkheid tot weidegang rondom de manege. Als de omstandigheden goed zijn kunnen paarden één à twee keer per week op de weide.

Domein Leiedal is ook een ideale uitvalbasis voor wandelingen, met het jaagpad en veldwegen vlakbij.

Download hier het huishoudelijk reglement.